« Nazaj na prvo stran

Dan ljubezni - shod v podporo pravic otrok in staršev

26. marec 2015

"Koalicija Za otroke gre!" vabi vse zagovornike pravic otrok in staršev, da se zberejo v torek 3. marca 2015 ob 16.30 pred Državnim zborom v Ljubljani.

Z javnim shodom bomo pozvali poslanke in poslance, da zavrnejo radikalni predlog Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, ki uvaja novo neprimerno redefinicijo zakonske zveze kot skupnosti zgolj dveh oseb. Ta zakon bi odprl vrata posvojitvam otrok v homoseksualne skupnosti ter diskriminaciji vseh, ki se ne strinjajo s sporno teorijo spola. Na shod, ki bo potekal v sproščenem kulturnem vzdušju pod geslom "Dan Ljubezni", povabite prijatelje in znance. Prinesite zastave, harmonike in dobro voljo.

Po shodu bo ob 18.30 uri v uršulinski cerkvi Svete Trojice v Ljubljani sveta maša za družino in otroke.


Katoliška Cerkev in novomeški škof Andrej Glavan
odločno podpiramo prizadevanja Koalicije Za otroka gre,

da bodo imeli otroci brez staršev tudi prihodnje pravico biti posvojeni v družino z očetom in mamo in da bodo imeli starši, ki verjamejo v velik pomen očeta in mame tudi v prihodnje pravico vzgajati svoje otroke v skladu s svojim prepričanjem.


Argumentov za podporo Koalicije Za otroka gre in za nasprotovanje spornemu zakonu je več kot dovolj. Vabljeni, da si jih preberete in spremljate spletno stran 24kul.si.