« Nazaj na prvo stran

Dekanijska srečanja katehetskih sodelavcev

21. november 2023

Po začetnih korakih našega dela s katehisti/katehistinjami na področju refleksije in vključevanja v občestvo, je pred nami konkretno delo na lokalni oz. dekanijski ravni.

Pot ozaveščanja o medsebojnem povezovanju in čutu pripadnosti širšemu občestvu, kjer si katehisti in katehistinje lahko podelijo dobre prakse, uspehe kot tudi strahove in neuspehe, je tik pred novim korakom, ki ga bomo napravili skupaj.

Napovedana dekanijska srečanja katehetskih sodelavcev so "ugledala luč sveta" in  bodo  po naslednjem vrstnem redu.

SREČANJA KATEHISTOV/KATEHISTINJ PO DEKANIJAH

- Za dekanijo Žužemberk je odgovoren g. Miloš Košir,  srečanje bo v nedeljo, 26. 11. ob 16.00 na Krki. Srečanje bo vodila s. Marija Zabret FMA.

- Za dekanijo Kočevje je odgovoren g. Gregor Kunej,  srečanje bo v sredo, 29. 11. ob 19.00 v Kočevju. Srečanje bo vodila s. Damjana Tramte FMA.

- Za dekanijo Leskovec  je odgovoren g. Andrej Pažur, srečanje bo v sredo, 29. 11. ob 19.00 v Cerkljah ob Krki. Srečanje bo vodila ga. Jerneja Martinčič.

- Za dekanijo Trebnje je odgovoren g. Marko Japelj, srečanje bo v soboto, 2. 12. ob 18.00 na Čatežu. Srečanje bo vodil g. Nejc Krnc.

- Za dekanijo Črnomelj  je odgovoren g. mag. Janez Žakelj, srečanje bo v soboto, 2. 12. ob 19.00 v Črnomlju. Srečanje bo vodil g. Fonzi Žibert.

- Za dekanijo  Novo mesto je odgovoren g. mag. Tomaž Maras, srečanje bo v ponedeljek 11. 12. ob 19.00 v Novem mestu - Baragov zavod. Srečanje bo vodil g. Peter Kokotec.

Za dekanije odgovornim duhovnikom se zahvaljujemo za pripravljenost in podporo pri spremljanju, vse duhovnike pa prosimo, da na srečanje osebno povabite svoje katehiste in katehistinje in se ga po možnosti tudi sami udeležite.
Če je komu bolj priročno, se lahko udeleži srečanja v drugi dekaniji.