« Nazaj na prvo stran

Razpored priprave na zakon 2014

12. december 2013

Izšel je razpored terminov priprave na zakon za prihodnje koledarsko leto 2014. Dobra priprava na zakon ni samo pogoj za sklenitev zakona, temveč je tudi dobra popotnica za zakonsko in družinsko življenje. Za pripravo na zakon je veliko možnosti v okviru župnij in gibanj. V naši škofiji organizirana priprava v okviru tečajev, ki trajajo običajno dva ali tri zaporedne vikende, poteka  na petih krajih v okviru dekanijskih središč (Črnomelj, Kočevje, Kostanjevica na Krki, Novo mesto – Šmihel/Zavod Friderik I. Baraga in Šentrupert). Pari, ki ste se odločili, da sklenete zakrament zakona, vabljeni, da se oglasite na navedene kontakte v zgibanki in na plakatu.

PLAKAT

ZGIBANKA


Šola za zakon po programu Najina pot – za tiste, ki se želijo bolj temeljito pripraviti na zakon – poteka pod vodstvom zakonskega para in drugih sodelavcev dvakrat mesečno od oktobra do junija v Kostanjevici na Krki.
Za več informacij si oglejte zavihek o pastorali zakoncev in družin v naši škofiji, kontaktirajte voditelja škofijskega odbora za družino g. Jožeta Miklavčiča ali pobrskajte po spletnih straneh različnih cerkvenih gibanj.