« Nazaj na prvo stran

Vabilo v KPŠ in v molitveno zvezo za katehezo

7. oktober 2016

Vse, ki si želite poglobljenega znanja o krščanski veri lepo vabimo, da se nam pridružite v Katehetsko-pastoralni šoli v Novem mestu. Predavanja se začnejo v četrtek 13. oktobra 2016.

Za mnoge, ki so se že odločili za ta korak, je bila to pot k večji osebni duhovni zrelosti, kot taki pa lahko tudi lažje posredujemo verske vrednote tako starejšim kot mlajšim. Preberite si nekaj pričevanj slušateljev.

"Vselej bodite vsakomur pripravljeni odgovoriti, če vas vpraša za razlog upanja, ki je v vas"
(1Pt 3, 15).

Posebej pa se obračamo na vas molivce katehete, katehistinje in katehiste in vse, ki vam je pri srcu prihodnost mladega rodu, da se nam pridružite v Zdrženju molitvene naveze za uspeh našega oznanjevanja Kristusa, v katerem je trenutno že okoli 170 članov. Bodimo v medsebojnem stiku. Podprimo drug drugega.

Na sliki so spominske kartice, ki jih prejmejo molivci molitvene zveze. Eno simbolično kartico so slovenski katehisti izročili papežu Frančišku ob nedavnem jubilejnem romanju katehistov in katehistinj v Rim, 25. septembra 2016.

Prijave za članstvo v molitveni navezi zbiramo na naslovu: brigita.zelic@ognjisce.si ali slovenski.katehetski.urad@gmail.com

Vabilo


Janez Žakelj