« Nazaj na prvo stran

Masko na faco, ne na srce! - "online" večeri za mlade 2021

4. februar 2021

Tudi letos Združenje Animatorjev Oratorija (ZAO) Novo mesto že tradicionalno organizira "ČIPS večere za mlade," letos z naslovom "Masko na faco, ne na srce!" Trije večeri na temo "odnosi" bodo letos potekali preko Zoom-a, zato je vabilo razširjeno na vso Slovenijo. Začetek je vedno ob 19. uri s sveto mašo.

Prvi večer: v soboto, 6. februarja bosta gosta mlada zakonca Tina in Gašper Berčič. Spregovorila bosta o začetku njune zveze do zakona in ustvarjanja družine.

Drugi večer: v soboto, 20. februarja bo gost duhovnik g. Matevž Mehle, direktor Katoliške mladine in duhovni asistent v Študentskem domu Janeza Frančiška Gnidovca v Ljubljani. Spregovoril bo o ustvarjanju kvalitetnih odnosov, kako pomembna je komunikacija, tudi fizična, ne le "online", kako imeti kvalitetne odnose v času epidemije, pa naj bodo to odnos fant-dekle ali odnosi v družini.

Tretji večer: v soboto, 27. februarja pa bo družabni večer z noro dobrimi igrami, ki bodo vse nasmejale!

PRIJAVA in POVEZAVA:  Dogodek bo potekal na Zoom-u. Povezavo pridobi po elektronski pošti, kdor izpolni e-prijavnico na: https://forms.gle/YgUcMp5uwdSDdXDT9


Bo pa povezava do dogodka objavljena tudi na Facebook strani ZAO Novo mesto tik pred samim začetkom. Dobrodošli!